Open dag Welvreugd een groot succes! Bekijk hier de video

 
 

In kaart brengen tracé

In kaart brengen tracé

Leidingen of leidingnetwerken dienen exact in beeld te zijn. Welvreugd zorgt voor het in kaart brengen tracé van bestaande leidingen en leidingnetwerken. Maar ook voor het ontwerp (waaronder in kaart brengen tracé) van een nieuw netwerk of nieuwe leidingen. Digitale projectie op een landkaart geeft een uitstekend inzicht in alle relevante aspecten.

Onderdelen in kaart brengen tracé

Bij het in kaart brengen tracé zijn, afhankelijk van de omstandigheden, uiteenlopende onderdelen belangrijk. Zoals: wat is de bestaande ondergrond, welke infrastructuur is op een locatie boven- en ondergronds aanwezig, wie zijn de landeigenaren en wat is de grondgesteldheid? Wat is de exacte locatie en hoe diep liggen de leidingen? In kaart brengen tracé is essentieel voor aanleg, onderhoud, inspectie en reparatie. Welvreugd beheerst alle aspecten van in kaart brengen tracé en biedt service in heel Nederland.

Coördinaten bij in kaart brengen tracé

Bij het in kaart brengen tracé van leidingen door Welvreugd wordt de precieze ligging vastgelegd in XY-coördinaten in relatie tot het Rijksdriehoeksstelsel. Dit bestaat uit ongeveer 5.600 coördinaatpunten (RD-punten) verspreid over Nederland. Resultaat: het in kaart brengen tracé leidt tot een zeer precies in- en overzicht. In kaart brengen tracé? Welvreugd.

 
Gerelateerde projecten
 • Aanleg warmtenet Maasland
  Aanleg warmtenet Maasland

  Dit project voeren wij uit in opdracht van fa VB Geoprojects gevestigd in De Lier en omvat de aanleg van een warmtenet dat gevoed wordt vanaf
  2 bronnen gesitueerd langs de A20 (aan het einde van de Westgaag thv nr. 104.

  Het hele trace heeft een lengte van ongeveerd 3 kilometer, waarin vele kwekers de mogelijkheid hebben om een aansluiting op dit net te krijgen.
  Er wordt vertrokken met een 2 buizen met een dikte van Ø273/400mm Staal en op het einde is de buisdiameter Ø168/250mm.

  Ook hebben wij de ontwerp werkzaamheden uitgevoerd, dus tekenwerk, alle meetwerkzaamheden met betrekking tot maaiveldhoogtes e.d.
  Dit wordt middels 18 gestuurde boringen uitgevoerd en het overige trace wordt aangelegd via open ontgraving.

  Tevens is om het project goed uit te kunnen voeren, van te voren een behoorlijk aantal proefsleuven gemaakt, die ook digitaal zijn ingemeteen.
  Na aanleg hebben we ook alle sleuven en boringen met GPS ingemeten, waarna deze kunnen worden toegevoegd aan de Klic beheerd door het Kadaster. Het landelijke kabels en leidingennetwerk.( Kabels en Leidingen Informatie Centrum= KLIC)

  Bekijk project
   
 • 26 gestuurde boringen te Middenmeer
  26 gestuurde boringen te Middenmeer

  Boringen ten behoeve van verwarmingsleidingen, glasvezel en aanleg 6 kilometer HDPE waterleiding.

  Bekijk project
   
 
 
Terug naar overzicht
Stel direct uw vraag
Bel: 010 - 591 82 47
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen? Welvreugd neemt met u contact op!

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Persoonlijke gegevens
Referenties
 • Baas B.V.
Actief in heel Nederland en België
 
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief