Open dag Welvreugd een groot succes! Bekijk hier de video

 
 

Pompputten ledigen

Pompputten ledigen

Welvreugd is al bijna 50 jaar specialist in (aanleg van) kabels en leidingen in de breedste zin van het woord. Pompputten ledigen en pompputten reinigen is daar een belangrijk onderdeel van.

Een pompput is een put waar water wordt ingezameld en vervolgens wordt verder getransporteerd via een persleiding. Pompputten ledigen (en grondig reinigen) verlengt de levensduur van de pomp en vermindert de kans op storingen aanzienlijk.

Waarom pompputten ledigen?

In rioolputten en onderbemalingsputten blijft altijd vuil hangen, soms zelfs zo groot dat het niet door de pomp kan worden verwerkt en de pomp kan beschadigen. Het vuil hoopt zich op; de aangesloten leidingen vervuilen, pompen slijten en gaan op den duur zelfs stuk. Regelmatig pomputten ledigen en vervolgens grondig reinigen voorkomt verstoppingen, slijtage en schade. Storingen in pompputten zijn bijvoorbeeld een veelvoorkomende oorzaak van wateroverlast met alle gevolgen van dien.

Specialist in pomputten ledigen

Welvreugd is specialist in pompputten ledigen en pompputten professioneel reinigen. Wij hebben alle apparatuur in eigen beheer, beschikken over eigen zuigwagens en hogedruk reinigingswagens, waardoor we snel en flexibel inzetbaar zijn door heel Nederland. Drie situaties zijn denkbaar:

 • Pompputten ledigen bij ontstane problemen
 • Preventief pompputten ledigen (onderhoud)
 • Pompputten ledigen in abonnementsvorm

Dankzij ons machinepark kunnen wij bij ontstane problemen snel ter plekke zijn. Voor het preventief pompputten ledigen en reinigen zijn we altijd op korte termijn beschikbaar en tot slot biedt Welvreugd nog een abonnementsvorm aan. Die laatste vorm zorgt voor de meeste zekerheid. Voor diverse kleine en grote bedrijven in Nederland verzorgen we één of twee keer per jaar het ledigen en reinigen van pompputten om voorstoppingen en andere schade te voorkomen.

Wilt u meer informatie over pompputten ledigen en pompputten reinigen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 
Gerelateerde projecten
 • Zuigwerkzaamheden Wassenaar
  Zuigwerkzaamheden Wassenaar

  Opzuigen slurrie uit bouwput

  Bekijk project
   
 • 26m3 grond uit een kruipruimte zuigen
  26m3 grond uit een kruipruimte zuigen

  26m3 grond uit een kruipruimte van een kantoorpand wegzuigen om daar een fitness-/ archiefruimte aan te kunnen leggen.

  Bekijk project
   
 • Leegzuigen watersilo Honselersdijk
  Leegzuigen watersilo Honselersdijk

  Het gaat hier om het leegzuigen van een wateropslagsilo in de watertechnische ruimte bij een Orchideeënkweker, zodat het leidingwerk in de silo door derden aangepast kan worden.

  Bekijk project
   
 • Amphitec Vortex bij diergaarde Blijdorp
  Amphitec Vortex bij diergaarde Blijdorp

  De firma Welvreugd B.V. heeft de eerste week van april een blaasklus bij diergaarde Blijdorp verricht. Binnen de in aanbouw zijnde vlindertuin ‘Amazonica’ is er een laag zand aangebracht voor de bescherming van kabels en leidingen. Hier bovenop is een laag voedingsrijk substraat aangebracht waar beplanting op komt. Het zand en substraat werd door een nauwe ingang via slangen in het gebouw geblazen.

  Bekijk project
   
 • Leegzuigen zand filter
  Leegzuigen zand filter

  Leegzuigen van zand filter. Oud zand verwijderen en nieuw zand aanbrengen.

  Bekijk project
   
 
 
Terug naar overzicht
Stel direct uw vraag
Bel: 010 - 591 82 47
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen? Welvreugd neemt met u contact op!

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Persoonlijke gegevens
Referenties
 • Aquafleur International BV
Actief in heel Nederland en België
 
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief