Open dag Welvreugd een groot succes! Bekijk hier de video

 
 

Certificeringen

Welvreugd is in het bezit van een aantal certificaten.

Bestand Omschrijving
CKB Certificatieregeling Kabelinfrastructuur en Buizenlegbedrijven. Voorbereiden en uitvoeren van gestuurde boringen o.a. in risicogebieden van de railinfrastructuur. Voor de processen S-A, S-B, S-C, S-D en S-F.
VCA* Op het gebied van aanbrengen van kabels en leidingen, agrarisch grondwerk en cultuurtechnisch werk.
ISO 9001:2015 Het aanbrengen van kabels en leidingen door middel van gestuurde boringen, doorpersingen en boogzinkeren onder wegen, spoorwegen en waterwegen. Uitvoeren van grond-, weg- en waterwerken, agrarisch grondwerk en cultuurtechniek. Het opzuigen van natte en droge stoffen.
Verificatie CO2 Lloyd’s Register Nederland B.V. heeft in opdracht van Welvreugd Beheer B.V. (hierna te noemen Welvreugd) de CO2–emissie-inventaris van het kalenderjaar 2012 geverifieerd met een beperkte mate van zekerheid. Het betreft de CO2-inventaris van Welvreugdzoals weergegeven in haar Emissie inventarisatie Welvreugd Beheer 2012 versie 3 (augustus 2013 ten behoeve van de CO2-Prestatieladder.
ProRail, Boringen, proces S-A; S-B; S-C Prorail certificaat, Erkenningsregeling van ProRail 2013, branche kabelaannemers en boorbedrijven.
 
Terug naar organisatie
Stel direct uw vraag
Bel: 010 - 591 82 47
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen? Welvreugd neemt met u contact op!

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Persoonlijke gegevens
Referenties
  • Eteck Energietechniek
Actief in heel Nederland en België
 
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief