Open dag Welvreugd een groot succes! Bekijk hier de video

 
 

Raketboren

Raketboor

Raketboren staat bekend om de weinige overlast die het geeft in de omgeving en wordt ook wel doorpersen genoemd. Welvreugd bv voert al meer dan 20 jaar boringen uit en heeft zichzelf zodoende ook gespecialiseerd in raketboren. Raketboren is in principe een niet bestuurbare methode, want de raket wordt als het ware door de grond geperst. Raketboren dient daarom boven grondwaterpeil uitgevoerd te worden, ideaal om onder een weg mee te boren.

Hieronder ziet u een filmpje over hoe raketboren te werk gaat. Op het filmpje is de raketboor in werking en perst de raket steeds verder voor zich uit.

Filmpje raketboren:

Welvreugd Drilling en zuigtechniek

Welvreugd bv is al enige jaren actief in de zuigtechniek en al ruim 20 jaar actief in boringen en grondwerkzaamheden. Doordat wij zowel boormachines als zuigwagens in eigen huis hebben, kunnen wij alle werkzaamheden die bij een boring komen kijken zelf uitvoeren.

Voor meer informatie of een prijsberekening voor zuigtechniek kunt u rechts via het formulier een mail sturen of direct contact opnemen met 010 - 5918247.

 
Stel direct uw vraag
Bel: 010 - 591 82 47
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen? Welvreugd neemt met u contact op!

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Persoonlijke gegevens
 
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief