Menu

Historie Welvreugd

Welvreugd is in 1968 opgericht als tweemansbedrijf in de agrarische sector. Aan het roer stonden Kees Vreugdenhil en Pleun van de Wel, die met een duidelijke visie de kernwaarden van Welvreugd introduceerden. Al snel werden de werkzaamheden uitgebreid met graafwerk en machinale grondbewerking en gestaag is Welvreugd gegroeid in het specialisme kabels en leidingen en alles wat daarbij komt kijken. Sinds 1992 bestaat Welvreugd uit twee (met elkaar verwante) takken: Welvreugd Drilling en Welvreugd Agro.

Tweede generatie

In 1988 maakte Aart Vreugdenhil zijn opwachting binnen het bedrijf. Samen met zijn vader Kees Vreugdenhil brachten zij Welvreugd tot wat het vandaag de dag is: erkend specialist in het engineren van gestuurde boringen en alles wat daarbij komt kijken. Welvreugd heeft zich ontwikkeld tot een allround bedrijf met een totaaloplossing op het gebied van (de aanleg van) kabels en leidingen en alles wat daarbij komt kijken. Met alle kennis, vakmanschap, machines en apparatuur in eigen beheer.

Familiebedrijf

Hoewel Welvreugd inmiddels beschikt over een indrukwekkend en geavanceerd machinepark en een professioneel team van ruim 40 medewerkers, zijn en blijven we familiebedrijf in hart en nieren. Vakmanschap, korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact maakt Welvreugd de ideale partner voor grote én kleine opdrachtgevers.

In 1968 is Welvreugd gestart als betrouwbare partner in de tuinbouw en die betrouwbare partner is Welvreugd in 2021 nog altijd. Een betrouwbare partner met een totaaloplossing op het gebied van kabels en leidingen. Gewoon Welvreugd!

Wilt u meer informatie over de werkwijze Welvreugd? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Menu sluiten