Menu

Ooit begonnen in de tuinbouw, maar door de jaren heen zijn we gegroeid naar een gespecialiseerd bedrijf met een track record van de meest uiteenlopende boringen tot wel honderden meters lengte. De ontwikkeling die Welvreugd heeft doorgemaakt maakt ons bedrijf tot wat het vandaag de dag is: een betrouwbare partner voor kleine én grote opdrachtgevers.

Totaaloplossing in kabels en leidingen

Want hoewel we inmiddels beschikken over een indrukwekkend en geavanceerd machinepark en meer dan 30 professionele medewerkers, zijn en blijven we familiebedrijf in hart en nieren. Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact hoort daarbij. Alle facetten binnen het proces zijn bij Welvreugd vertegenwoordigd. Zo hebben we eigen tekenaars in dienst die elke situatie concreet en helder in kaart kunnen brengen. Kortom: een bedrijf met alle vakmanschap, machines en (meet)apparatuur in eigen beheer. Wel zo overzichtelijk.

wv-banner-3

Afspraak is Afspraak

Afspraak is afspraak’, luidt ons credo en, indien gewenst, kunnen we de zorg van a tot z uit handen nemen. Voor grote én kleine opdrachtgevers. Het feit dat Welvreugd een totaaloplossing biedt in de aanleg, lokalisatie, inspectie en onderhoud van (ondergrondse) kabels en leidingen maakt ons de ideale partner om mee samen te werken.

Enkele specialisaties van Welvreugd:

wagenpark

Gewoon Welvreugd!

Het spreekt voor zich dat bovenstaande activiteiten regelmatig in elkaar overlopen. Welvreugd biedt een totaaloplossing en brengt voorafgaand aan elk project, in samenwerking met de opdrachtgever, de werkzaamheden in kaart. Vervolgens nemen we alle zorg uit handen. Gewoon Welvreugd!

Wilt u meer informatie over de werkwijze Welvreugd? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen? Welvreugd neemt contact met u op!

Menu sluiten