Menu

Sponsoring

Een manier waarop Welvreugd zijn maatschappelijke betrokkenheid laat zien, is het sponsoren van verschillende verenigingen. Zo sponsort Welvreugd sportverenigingen als MVV ’27, TTV De Groene Oase en ODO. Ook tractor pulling team Gompie wordt gesponsord. Jaarlijks doen we ook mee aan de Ooievaarsrun voor Stichting Evenementen voor Gehandicapten.

MVV '27

Voetbalvereniging uit Maasland. Welvreugd is reclamebordsponsor van MVV ’27, hiermee wordt de voetbalclub financieel gesteund. Daarnaast is Welvreugd ook shirtsponsor van de A1.

Bezoek de website
http://www.mvv27.nl

mvv

ODO Maasland

Korfbalvereniging uit Maasland. Welvreugd sponsort de korfbalvereniging d.m.v. reclamebordsponsoring. Ook wordt er elk jaar een Welvreugddag georganiseerd. Op deze dag is er een actief programma georganiseerd voor de jeugd van de vereniging.

Bezoek de website
http://www.odomaasland.nl krantenartikel

odo

Gompie

Tractor pulling team uit Maasland. Welvreugd staat dit team financieel bij. Ook is er een werkplaats op het terrein van Welvreugd waar aan de tractor kan worden gewerkt.

Bezoek de website
http://www.gompieteam.nl

gompie

TT

Touwtrekvereniging uit Maasland. Welvreugd is hoofdsponsor van deze vereniging. Ook worden er zo nu en dan toernooien georganiseerd, waarvan Welvreugd de sponsor is.

Bezoek de website
http://www.groeneoase.nl

ttv

Deelname aan de 33e Ooievaarsrun

Op 14 september 2019 had Welvreugd B.V. weer de eer om mee te doen met de 33e Ooievaarsrun. Dit evenement wordt al jaren georganiseerd door de Stichting Evenementen voor Gehandicapten (EVG) en bezorgt verstandelijk en lichamelijk beperkten een fantastische dag door het mogelijk te maken om mee te rijden in zware en/of mooi uitgedoste vrachtwagens. Met veel getoeter en zwaailichten volgen ze een uitgezette route met talloze zwaaiende mensen langs de kant van de weg!

Dit jaar deed Welvreugd mee aan de run met twee vrachtwagens. Vrachtwagen nr. 1 was dit jaar een MAN, een boorwagen die wordt ingezet bij horizontaal gestuurde boringen. Vrachtwagen nr. 2 was een DAF CF, een haakarmauto die meerdere objecten en machines kan oppakken en vervoeren, waaronder zuigunits en bentonietcontainers.

Het animo voor deze jaarlijkse run is overweldigend, waardoor de deelnemende bedrijven vaak worden onderverdeeld in 4 runs. Het geeft onze chauffeurs, en natuurlijk wij als bedrijf, een immens dankbaar gevoel om op deze manier een glimlach op het gezicht van de gehandicapte deelnemers te toveren.

Bezoek de website
http://www.ooievaarsrun.nl/

IMG_7558
Menu sluiten