Open dag Welvreugd een groot succes! Bekijk hier de video

 
 

Over Welvreugd

Over Welvreugd

Welvreugd is met bijna 50 jaar ervaring onmiskenbaar specialist in de aanleg van kabels en leidingen en alles wat daarmee te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan sleufloze technieken, kunststoflassen, leidingen traceren, leidingbeheer, zuigtechniek, ontwerp & engineering en grondwerk.

Ooit begonnen in de tuinbouw, zijn we door de jaren heen gegroeid naar een gespecialiseerd bedrijf met een trackrecord van de meest uiteenlopende boringen tot wel honderden meters lengte. Die ontwikkeling die Welvreugd heeft doorgemaakt maakt ons bedrijf tot wat het vandaag de dag is: een betrouwbare partner voor kleine én grote opdrachtgevers.

Totaaloplossing in kabels en leidingen

Want hoewel we inmiddels beschikken over een indrukwekkend en geavanceerd machinepark en meer dan 30 professionele medewerkers, zijn en blijven we familiebedrijf in hart en nieren. Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijk contact hoort daarbij. Alle facetten binnen het proces zijn bij Welvreugd vertegenwoordigd. Zo hebben we eigen tekenaars in dienst die elke situatie letterlijk en helder in kaart kunnen brengen. Kortom: een bedrijf met alle vakmanschap, machines en (meet)apparatuur in eigen beheer. Wel zo overzichtelijk.

Afspraak is Afspraak

Afspraak is afspraak’, luidt ons credo en indien gewenst kunnen we de zorg van a tot z uit handen nemen. Voor grote én kleine opdrachtgevers. Het feit dat Welvreugd een totaaloplossing biedt in de aanleg, lokalisatie, inspectie en het onderhoud van (ondergrondse) kabels en leidingen, maakt Welvreugd de ideale partner om mee samen te werken.

Enkele specialisaties van Welvreugd:

Gewoon Welvreugd!

Het spreekt voor zich dat bovenstaande activiteiten regelmatig in elkaar overlopen. Welvreugd biedt een totaaloplossing en brengt voorafgaand aan elke project in samenwerking met de opdrachtgever de werkzaamheden in kaart. Vervolgens nemen we alle zorg uit handen. Gewoon Welvreugd!

Wilt u meer informatie over de werkwijze Welvreugd? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Terug naar home
Stel direct uw vraag
Bel: 010 - 591 82 47
Offerte aanvragen

Offerte aanvragen? Welvreugd neemt met u contact op!

Offerte aanvragen
Bel mij terug
Persoonlijke gegevens
Referenties
  • Combinatie Midden Delfland
Actief in heel Nederland en België
 
Blijf op de hoogte, schrijf je in voor de nieuwsbrief