Menu
boring-pijnacker-013

Leidingen in de grond opsporen

Om ondergrondse leidingen op te sporen, zijn de tekeningen van netbeheerders helaas verre van voldoende. Leidingen in de grond opsporen komt uiterst precies en de betrouwbaarheid van tekeningen laten helaas nog wel eens te wensen over. Bovendien heb je lang niet altijd te maken met 1 netbeheerder. Daarnaast zijn wij als bedrijf verplicht om de tekeningen te controleren en dat is niet voor niets. Schade aan reeds gelegde kabels en leidingen kan immers desastreus zijn.

Met de juiste kennis en apparatuur is leidingen in de grond opsporen bovendien snel en efficiënt uit te voeren. Graven is niet nodig. Welvreugd werkt met innovatieve meetapparatuur en grondradars om de leidingen tot de millimeter nauwkeurig te kunnen traceren, alsmede de diepte te bepalen.

Voordelen leidingen in de grond opsporen door Welvreugd

  • Tot de millimeter nauwkeurig
  • Met innovatieve meetapparatuur relatief eenvoudig
  • Eén duidelijk overzicht van infrastructuur van verschillende netbeheerders
  • Welvreugd beschikt over diverse meetapparatuur, eventueel aanvullend, zodat altijd voor de beste meetopstelling kan worden gekozen.
  • Na leidingen in de grond opsporen, kan Welvreugd de meest geschikte sleufloze techniek met u bepalen
  • Voorbereiding en uitvoering van project lopen moeiteloos in elkaar over

Wilt u meer informatie over leidingen in de grond opsporen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu sluiten