Menu

Een pompput is een put waar water wordt ingezameld en vervolgens wordt verder getransporteerd via een persleiding. Pompputten ledigen (en grondig reinigen) verlengt de levensduur van de pomp en vermindert de kans op storingen aanzienlijk.

Waarom pompputten ledigen?

In rioolputten en onderbemalingsputten blijft altijd vuil hangen, soms zelfs zo groot dat het niet door de pomp kan worden verwerkt en de pomp kan beschadigen. Het vuil hoopt zich op; de aangesloten leidingen vervuilen, pompen slijten en gaan op den duur zelfs stuk. Regelmatig pomputten ledigen en vervolgens grondig reinigen voorkomt verstoppingen, slijtage en schade. Storingen in pompputten zijn bijvoorbeeld een veelvoorkomende oorzaak van wateroverlast met alle gevolgen van dien.

Specialist in pomputten ledigen

Welvreugd is specialist in pompputten ledigen en pompputten professioneel reinigen. Wij hebben alle apparatuur in eigen beheer, beschikken over eigen zuigwagens en hogedruk reinigingswagens, waardoor we snel en flexibel inzetbaar zijn door heel Nederland. Drie situaties zijn denkbaar:

  • Pompputten ledigen bij ontstane problemen
  • Preventief pompputten ledigen (onderhoud)
  • Pompputten ledigen in abonnementsvorm

Dankzij ons machinepark kunnen wij bij ontstane problemen snel ter plekke zijn. Voor het preventief pompputten ledigen en reinigen zijn we altijd op korte termijn beschikbaar en tot slot biedt Welvreugd nog een abonnementsvorm aan. Die laatste vorm zorgt voor de meeste zekerheid. Voor diverse kleine en grote bedrijven in Nederland verzorgen we één of twee keer per jaar het ledigen en reinigen van pompputten om voorstoppingen en andere schade te voorkomen.

Wilt u meer informatie over pompputten ledigen en pompputten reinigen? Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu sluiten