Menu
Projecten

Aanleg aardwarmte-koude tracé Park van Buijsen

Vanaf mei 2020 is Welvreugd betrokken bij de aanleg van Park van Buijsen te Pijnacker. Dit innovatieve nieuwbouwproject focust op energieneutrale woningen die gebruik zullen maken van duurzame oplossingen om o.a. te verwarmen en koelen. Om dit mogelijk te maken heeft opdrachtgever Eteck Energie Welvreugd ingeschakeld.

Specialismen

ontwerp-engineering-2
Ontwerp & engineering

Vanaf mei 2020 is Welvreugd betrokken geweest bij de aanleg van Park van Buijsen te Pijnacker. Dit innovatieve nieuwbouwproject focust op energieneutrale woningen die gebruik zullen maken van duurzame oplossingen om o.a. te verwarmen en koelen.

Welvreugd was verantwoordelijk voor de aanleg van een aardwarmte-koude tracé in naam van opdrachtgever Eteck Energie. Welvreugd heeft alle leidingen aangelegd, vanaf bronnen tot aan de woninggevels. Ook het gehele engineeringtraject, incl. alle tekeningen en berekeningen, zijn door ons uitgevoerd.

We gebruikten GPS om te bepalen waar de leidingen moesten komen te liggen. Dit zorgde voor zeer nauwkeurig ingraven, lettend op bestaande leidingen en kabels. Ook nameten deden we op deze wijze. In dit project kwamen ook een vijftal waterkruisingen voor, deze zijn uitgevoerd door middel van HDD boringen met 400mm buizen.

Dit project is een goed voorbeeld van onze beheersing van alle disciplines: van engineering tot graafwerkzaamheden met GPS, van spiegellassen tot HDD boringen.

Offerte aanvragen

Welvreugd neemt contact met u op!

Locatie: Plas van Van Buijsen, Pijnacker, Nederland
  • Opdrachtgever
    Eteck Energie
  • Periode
    Mei/juni 2020
Diameter boring
Ø400mm
Menu sluiten